Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 

Uddannelser i Forsvaret En uddannelse i Forsvaret er en anderledes uddannelse. Her lærer du ikke kun om det, der står i bøgerne. Du lærer også, hvad det vil sige at prøve kræfter med nogle af de opgaver, du løser som soldat i Forsvaret. Det er vanskelige opgaver langt væk fra skrivebordet, ude på havet, højt oppe under skyerne eller dybt i de danske skove.

Hverdagen veksler konstant mellem teori og praksis, mellem at træne færdigheder og prøve dem af. Når opgaverne er løst, vil resultatet både være en større viden og en stærk fysik.

Alle, der vil uddanne sig i Forsvaret, starter med basisuddannelsen. Her får du indblik i soldatens job og lærer, hvad det vil sige at løse opgaver i Forsvaret. Du møder helt nye udfordringer, og i løbet af få måneder træner du i og udenfor klasselokalet i at tage ansvar og i at præstere i tæt samarbejde med dine holdkammerater.

Du kan tage basisuddannelsen i hæren, søværnet eller flyvevåbnet, og uanset værn bliver du trænet i våbenbetjening, brandslukning, førstehjælp og mange andre færdigheder.

Hvis du vil vide mere om basisuddannelsen eller andre uddannelser i Forsvaret, så læs mere her.
Sidst opdateret 14-10-2016 - kl. 15:30