Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Frømand til vands, på land og i luften

Som frømand lærer du at arbejde til vands, til lands og fra luften både nat og dag. Udfordringer en naturlig del af din hverdag. Det gør dig fagligt og personligt stærk, for som frømand siger du ikke kun ja til et arbejde i Frømandskorpset. Du siger ja til et meningsfyldt job i en større sags tjeneste, en livsstil og et broderskab, der varer hele livet. .

Frømandskorpset er Danmarks maritime specialenhed oprettet i 1957. I over 60 år har vi uddannet maritime specialstyrker til at løse opgaver over og under overfladen, samt gennemført operationer over land og fra luften. En stor del af tiden træner vi og arbejder sammen med andre specialstyrker i hele verden.

For at blive optaget på Danmarks hårdeste uddannelse er militær erfaring ikke nødvendig. Det er lysten, modet og en stærk vilje, der får dig igennem. Til gengæld får du Danmarks sejeste job.

Sådan bliver du frømand
Har du en god fysik, vilje og udholdenhed? Kan du præstere individuelt og i et team? Så meld dig til første del af afprøvningen, som består af en fysisk test. Hvis du består, bliver du sendt videre til flere tests.

Du kan downloade app’en ”Træn med forsvaret”, hvor du kan planlægge et træningsprogram frem mod den fysiske test. På Frømandskorpsets Facebookprofil kan du også finde et link til ”Træn med Frømandskorpset”, der giver inspiration og tips til din forberedelse mod optagelsesprøven
.

Træn med Forsvaret
Download app´en "Træn med Forsvaret"
Se film om specialstyrkerne
Tilmeld dig nyhedsbrev
Se e-katalog