Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Kom i form 
Kom i form til værnepligten
 

Kom i form til værnepligten - træn med Forsvaret 

Når du starter din værnepligt og en hverdag i forsvaret, vil din fysik blive udfordret dagligt. Vi ved, at selvom viljen er der, kan kroppen ikke altid følge med den store forandring, og hvert år må vi desværre sende værnepligtige hjem på grund af skader.

For ikke at komme i den situation har forsvaret udviklet et helt nyt træningsprogram, hvor du kan forberede dig bedst muligt til de belastninger, du vil møde under værnepligten. Træningsprogrammet er nu tilgængeligt på app’en Træn med Forsvaret, der kan downloades gratis med iphone og Android.

Træn med Forsvaret indeholder ud over fysiske tests og et personligt 8-ugers træningsprogram også en række standardprogrammer og et øvelsesbibliotek med ca. 100 øvelser. Øvelserne kan bruges uanset om man er i god eller dårlig form og hjælper dig til at styrke hele kroppen gennem træning af den såkaldte core-muskulatur på mave, ryg og sidemuskler kombineret med konditions- og styrketræning.

Vi anbefaler, at du allerede i dag bruger app’en og lægger en træningsplan, så du møder "fit for fight" til din værnepligt.

 

Sidst opdateret 03-11-2017 - kl. 14:08

Kontakt

Forsvarets
Rekruttering

Lautruphøj 8
Postboks 345
2750 Ballerup

Tlf. 72 81 90 00
mandag-torsdag
08.00-14.00
fredag
08.00-11.00

Email fps-vpl@mil.dk

Skriv sikkert til os med
Digital Post (NemID)
 
SCAN KODEN OG
HENT APP´EN GRATIS