Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Annoncering af skydende aktiviteter på skyde- og øvelsesterræner og skydebaner

Kampvogne har øvelsesskydning i Oksbøl

Velkommen til Støjportalen

Her på støjportalen kan du finde ud af, hvornår Forsvaret har planlagt skydende øvelsesaktiviteter og flyvetræning i netop dit nærområde. 

Klik på kortet eller regionsoversigten og vælg den PDF, der passer til øvelsesområdet/skydebanen, du ønsker information om. Du kan også abonnere på støjvarsler via nyhedsbrevet.

Kort over øvelsesområder og skydebaner

Hold dig opdateret om dit nærområde

Laptop computer i park

Ønsker du at blive holdt opdateret om Forsvarets skydende aktiviteter i dit nærområde?
Sådan tilmelder du dig nyhedsbrevet

Særlige støjvarsler

Øvelse Night Hawk 2016
I forbindelse med deltagelse i specialoperationsøvelsen Night Hawk vil Flyvevåbnet fra den 26. september - 6. oktober flyve mere om natten end normalt. Det foregår med helikopter og primært over Jylland, Sjælland, det sydfynske øhav og Bornholm, mens Fyn ikke bliver synderligt påvirket. Flyvningen vil i vid omfang foregå i nattetimerne.

Der vil også under øvelsen blive anvendt løs ammunition i civile områder, herunder kanonslag, røg, lys og lyskugler. Af hensyn til den nødvendige uforudsigelighed i forhold til øvelsens indhold for deltagerne er det ikke muligt at være mere specifik med områderne.

Formålet med Night Hawk er at træne specialoperationsstyrkernes færdigheder samt samspillet med andre dele af Forsvaret - for eksempel Flyvevåbnet. Der deltager soldater fra både ind- og udland. Læs mere om Øvelse Night Hawk 2016 her.