Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Annoncering af skydende aktiviteter på skyde- og øvelsesterræner og skydebaner

Kampvogne har øvelsesskydning i Oksbøl

Velkommen til Støjportalen

Her på støjportalen kan du finde ud af, hvornår Forsvaret har planlagt skydende øvelsesaktiviteter og flyvetræning i netop dit nærområde. 

Klik på kortet eller regionsoversigten og vælg den PDF, der passer til øvelsesområdet/skydebanen, du ønsker information om. Du kan også abonnere på støjvarsler via nyhedsbrevet.

Kort over øvelsesområder og skydebaner

Hold dig opdateret om dit nærområde

Laptop computer i park

Ønsker du at blive holdt opdateret om Forsvarets skydende aktiviteter i dit nærområde?
Sådan tilmelder du dig nyhedsbrevet

Særlige støjvarsler

Natflyvning i ugerne 8-12.

I perioden 19. februar til 23. marts (den sidste uge er med forbehold) træner Fighter Wing Skrydstrup flyoperationer i mørke.

Størstedelen af flyaktiviteterne flyttes derfor fra dagtimerne til aften-og nattimerne. Det kan medføre støjgener for beboerne omkring flyvestationen, men træning i mørke er vigtig, da missionerne rundt omkring i verden flyves på alle tider af døgnet –også i mørke.

Et af kravene til piloterne er, at de skal kunne udføre deres arbejde i mørke. Derfor skal de have fløjet et vist antal timer om natten, for at de kan være klar til de opgaver, de kan blive stillet overfor.

Du kan se tiderne for øvelsesflyvningerne i dette skema:

 

Alle tider og steder er vejledende og kan ændres med kort varsel.


 
Træningsperioden fortsætter til og med uge 11/2018. Detaljer herom fremsendes løbende i takt med den videre planlægning.