Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Privatlivspolitik for Forsvaret.dk 

Forsvaret.dk er Forsvarets hjemmeside. Her kan du finde oplysninger om vores opgaver, vores organisation og meget mere.
 Vi ønsker, at vores hjemmeside skal leve op til brugernes forventninger og behov. Derfor arbejder vi hele tiden på at forbedre hjemmesiden.

Statistik og anonymitet

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender forsvaret.dk. Det betyder, at vi indsamler følgende statistikoplysninger via cookies, når du besøger vores hjemmeside:
 

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår
  • Hvilken hjemmeside du kommer fra inden dit besøg
  • Hvilken browser, skærmopløsning, operativsystem og forbindelse du bruger
  • Din IP-adresse og placering af dit netværksområde

Vi anvender udelukkende statistikken i opsummeret form, eksempelvis til at se hvilke sider og browsere vores brugere anvender mest. De indsamlede oplysninger giver ikke mulighed for at identificere enkelte brugere. Data videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Læs mere om vores brug af cookies.

Sikker e-mail
Der er vedtaget en fælles offentlig standard for digital signatur i Danmark. Forsvarskommandoen har etableret en officiel, sikker e-mailadresse, som er vores hovedpostkasse: fko@mil.dk.
 
Herfra kan vi sende og modtage sikre e-mails, der er krypteret eller signeret med digital signatur. Kryptering forhindrer, at uvedkommende kan læse dine e-mails, og det sikrer, at e-mailen ikke er ændret undervejs. Signering af e-mail giver sikkerhed for modtagerens og afsenderens identitet.


Der kan kun sendes sikre, krypterede e-mails mellem modtagere, der begge har digital signatur. Du kan gratis bestille en digital signatur på hjemmesiden digitalsignatur.dk. Hvis du vil sende en krypteret e-mail til Forsvaret, skal du hente ministeriets offentlige nøgle til krypteret e-mail og indtaste vores e-mail fko@mil.dk. Du kan også sende sikre digitale postmeddelelser og modtage sikkert digitalt svar på dine henvendelser ved at oprette en postkasse til sikker digital kommunikation med det offentlige på Borger.dk.
Du kan selvfølgelig også vælge at sende os en helt normal e-mail, som hverken er signeret eller krypteret.Håndtering af e-mails

Når du skriver til Forsvaret på fko@mil.dk sendes din e-mail til en central postkasse. Når e-mailen er modtaget, journaliseres den og sendes videre til de relevante kontorer indenfor Forsvaret.Herefter behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi bruger kun dine personoplysninger til at kunne svare på din e-mail.

Abonnementsservice
Når du abonnerer på vores nyheder, gemmer vi din e-mailadresse. Du kan afmelde dit abonnement ved at klikke på linket i bunden af alle nyhedsbreve, du modtager. Når du opsiger dit abonnement, sletter vi din emailadresse.

Digital forvaltning

Du kan læse mere om digitalisering i det offentlige på IT- og Telestyrelsens hjemmeside og på den fællesoffentlige hjemmeside modernisering.dk.

Links til andre hjemmesider

For at give vores brugere de bedste muligheder for at finde information linker vi fra forsvaret.dk til en lang række eksterne hjemmesider. Forsvaret har ikke mulighed for at redigere og overvåge disse hjemmesider. Derfor kan vi ikke drages til ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider – lige som vi ikke kan stå inde for indhold på sider, vi linker til.
 


Tilgængelighed
 
Download det gratis program "Adgang for alle" og få teksten på hjemmesiden læst højt.

Denne tekst er opdateret 31.august 2011