Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 Trænregimentet -
Hærens Center for Logistik og Forsvarets Militærpoliticenter

Velkommen til Trænregimentets hjemmeside. Her ønsker vi at alle interesserede kan finde oplysninger om regimentet, hvad enten man er fast tjenestegørende, af reserven, en del af vores veteran- og soldaterforeningsorganisationer eller blot som civil borger er interesseret i at få kendskab til os.
 
Hjemmesiden vil sammen med vores facebook sider give et rigtigt godt indblik i vores hverdag.
 
Trænregimentet består af en stab og fire bataljoner samt Militærpolitiet. Staben, 1. Logistikbataljon, 2. Logistikbataljon, 3. Vedligeholdelsesbataljon og Militærpolitiet er garnisoneret på Aalborg Kaserner. 4. Nationale Støttebataljon er garnisoneret på Vordingborg Kaserne. 

Læs mere om Trænregimentet

Seneste nyt fra Trænregimentet

Kenneth
13-07-2017 kl. 09:35
Kenneth brugte næsten fire år på at uddanne sig til kok. Målet var at søge drømmejobbet i 1. Forsyningskompagnis Forplejningssektion.
Krom, rednecks og store bjærgningsvogne
10-07-2017 kl. 13:19
Uddannelsesgruppe Kørsel har været på kursus hos Miller Industries i USA, der laver Rotator Kranen, der er standard på Hærens bjærgningsvogne.
4. NSBTN
10-07-2017 kl. 10:20
Syv konstabelelever er udnævnt til konstabler ved 5. Nationale Støtteelement. Fire af dem har fået job i Forsvaret. De resterende tre har fået job i det civile.
Udnævnelse af konstabelelever
07-07-2017 kl. 11:07
I dag blev konstabeleleverne fra 2. Sanitetskompagni udnævnt. Det er både en festdag, men også vemodigt, fordi der ikke var stillinger ledige til alle de nye konstabler.

Trænregimentet på Facebook