Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 Trænregimentet -
Hærens Center for Logistik og Forsvarets Militærpoliticenter

Velkommen til Trænregimentets hjemmeside. Her ønsker vi at alle interesserede kan finde oplysninger om regimentet, hvad enten man er fast tjenestegørende, af reserven, en del af vores veteran- og soldaterforeningsorganisationer eller blot som civil borger er interesseret i at få kendskab til os.
 
Hjemmesiden vil sammen med vores facebook sider give et rigtigt godt indblik i vores hverdag.
 
Trænregimentet består af en stab og fire bataljoner samt Militærpolitiet. Staben, 1. Logistikbataljon, 2. Logistikbataljon, 3. Vedligeholdelsesbataljon og Militærpolitiet er garnisoneret på Aalborg Kaserner. 4. Nationale Støttebataljon er garnisoneret på Vordingborg Kaserne. 

Læs mere om Trænregimentet

Seneste nyt fra Trænregimentet

Forældredag
21-09-2017 kl. 12:54
Lørdag d. 9. september var en begivenhedsrig dag for det nye kuld af værnepligtige på Aalborg Kaserner. De unge forventningsfulde soldater havde fået særlig lejlighed til at invitere alle deres pårørende op på deres nye arbejdsplads til en lærerig dag.
Flagdag d. 5. september
05-09-2017 kl. 17:00
I dag fejrede Trænregimentet Flagdagen for Danmarks udsendte i Aabybro, Aalborg og Brønderslev.
OiR
05-09-2017 kl. 09:39
Det danske træningsbidrag ved Operation Inherent Resolve har netop afsluttet træningen af den første irakiske enhed. 32 soldater fra Trænregimentet arbejder for tiden i ørkenvarmen.
Feltøvelse I
04-09-2017 kl. 11:48
Tirsdag havde vi pakket vores basis og rygsække, og turen gik mod skydebanen. Alle var meget spændte og lidt smånervøse for, hvordan den første overnatning i naturen ville gå.

Trænregimentet på Facebook