Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

Administration af enkeltmandsudsendte 

Denne hjemmeside henvender sig til medarbejdere i Forsvaret, der enten er under klargøring til udsendelse som enkeltmand eller er udsendt som enkeltmand – uden et administrativt led i missionsområdet.

Medarbejdere der udsendes som enkeltpersoner i Forsvaret, vil forud for udsendelsen modtage orienteringsbrev vedr. administrative forhold.

Endvidere kan orienteringsbrevet blive fulgt op af personlig kontakt i form af mail eller telefonopkald med henblik på at medarbejderen ”guides” igennem de administrative forhold, der skal være i orden inden udsendelsen – samt at diverse tidsfrister overholdes.

I den forbindelse kan der være mange blanketter og skemaer, der skal udfyldes – antallet og arten af skemaer og blanketter afhænger af missionen, som man skal udsendes i og der kan i denne digitale verden også være en del henvisninger ved hjælp af links eller elektroniske skemaer, der skal udfyldes på internettet.

Det er med denne side hensigten at samle alle disse ét sted og derved forhåbentlig spare en masse tid for den enkelte medarbejder.

Denne side er et dynamisk værktøj, der skal fungere i praksis - og såfremt du som medarbejder oplever mangler, problemer eller fejl med nogle af de anviste links, blanketter, skabeloner m.m., så bedes du straks meddele dette til Administrationskontoret for Enkeltmandsudsendte (i daglig tale EMU-kontoret). 

Med venlig hilsen 

Administrationskontoret for Enkeltmandsudsendte

Sidst opdateret 22-09-2016 - kl. 09:52

Kontaktinfo

EMU
Aalborg Kaserner
Gammel Høvej 34
9400 Nørresundby

Telefon:
+45 72 83 60 00

Mail:
trr-ktp-emu@mil.dk


Genforsyning under udsendelse
fmt-ktp-fdd-ifs@mil.dk

IT-/Kommunika-tionsudstyr
tgr-ktp-cis-cisoc@mil.dk