Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
I Bataljon/Den Kongelige Livgarde   
Skytte
 

Velkommen til Den Kongelige Livgardes I Panserinfanteribataljon (I/LG).  

Du er kun et par klik fra spændende informationer og nyheder om I/Den Kongelige Livgarde - en af de to professionelle bataljoner ved Den Kongelige Livgarde.
1. Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde (I/LG) er en fuld professionel enhed, der på nuværende tidspunkt består af ca. 350 fuldtidsprofessionelle soldater.
Bataljonen skal kunne blive indsat i alle typer missioner, overalt i verdenen. Bataljonen har allerede været på flere missioner til både Irak og Afghanistan.

Bataljonen var i perioden august 2007 - februar 2008 udsendt til Afghanistan, som ISAF hold 4.
Herudover har bataljonen fornylig været repræsenteret på både ISAF hold 9 og 10 med vores stabskompagni og panserinfanterikompagnier.

Store dele af bataljonen har desuden været udsendt med ISAF hold 15 i første halvår af 2013.

Vi vil tilstræbe, at der på vores hjemmeside altid er de sidste nyheder omkring bataljonen – altså holde siden godt opdateret. Der vil være nyheder, ikke kun fra bataljonen, men også fra de enkelte enheder som findes i bataljonen. Det drejer sig om vores to panserinfanterikompagnier (1/I/LG & 2/I/LG) og stabskompagniet (STKMP/I/LG).

Har du bemærkninger til vores hjemmeside, vil vi være glade for at du kontakter os, således hjemmesiden bliver så god, spændende og brugervenlig som mulig.

Har du tidligere aftjent din værnepligt, og kunne du nu tænke dig at blive professionel soldat, så er du velkommen til, at kontakte I/LG for at høre nærmere om dine muligheder.

Du kan skrive til bataljonen på mailadressen: LG-KTP-1BTN@MIL.DK

Sidst opdateret 06-08-2018 - kl. 13:57

I Bataljon/Den Kongelige Livgarde på Facebook

Våbenskjold

Kontaktoplysninger

I/Den Kongelige Livgarde
Høveltevej 111-117
3460 Birkerød
Telefon: +45 728  34100
Email: lg-ktp-1btn@mil.dk