Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Flyvevåbnets Taktiske Stab på arbejde
 

Flyvevåbnets Taktiske Stab 

Flyvevåbnets Taktiske Stab er Flyvevåbnets videnscenter for føring af luftoperationer. Vi uddanner og udsender således medarbejdere til luftoperationer og øvelser overalt i verden, samt støtter skole- og uddannelsesvirksomhed i Forsvaret og NATO.

Udover at føre luftoperationer støtter vi med informationer om vejret, trusselsbilledet og flyveforholdene og udarbejder de ordrer, der skaber overblik over den militære lufttrafik i Danmark. Endelig driver vi avancerede systemer til dataudveksling mellem militære fly samt landstyrker og flådens skibe.

Med vore mange kompetencer er vi det naturlige centrum for planlægning og koordination af Flyvevåbnets øvelser. Vi støtter også Hæren, Søværnet og Specialoperationskommandoen, når de træner samvirke med jager- og transportfly samt helikoptere.

Vi er et bredt sammensat team af højt specialiserede medarbejdere fra Flyvevåbnet, Hæren og Søværnet. For at være så opdaterede som muligt, prioriterer vi efteruddannelse meget højt. Vi er også altid på udkig efter nye medarbejdere, som kan tilføre teamet ny viden og nye færdigheder.Kontakt

Flyvevåbnets Taktiske Stab,
Flyvestation Karup
Herningvej 30
DK-7470 Karup J
Telefon 728 41 000
Mail: fts@mil.dk