Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
JMTO
 

Joint Movement and Transportation Organization (JMTO) 

Som afspejling af Forsvarets kernefortælling "Fordi noget er værd at kæmpe for" har Flyvevåbnet lanceret Flyvevåbnets værnsfilm.

Hver dag, året rundt er medarbejdere fra Flyvevåbnet indsat i nationale eller internationale opgaver. Vores slogan ”Altid indsat – altid klar” afspejler på den måde hverdagen i vort højteknologiske værn, og for nylig blev sloganet suppleret med Forsvarets kernefortælling.

- Kernefortællingen sætter vores hverdag ind i en større ramme, som vi er stolte af at være en del af. Flyvevåbnet og de mange dygtige kolleger arbejder til stadighed sammen med resten af Forsvaret om vigtige opgaver på alle niveauer, og det gør de, forbi noget er værd at kæmpe for, fastslår generalmajor M.A.L.T. Nielsen, chef for Flyverstaben.JMTO har til opgave at tilvejebringe og indsætte transport- og terminalkapaciteter i forbindelse med strategisk transport, deployering, redeployering og genforsyning af indsatte enheder eller enheder på øvelse, nationalt og internationalt. Herunder findes genveje til nyttige transportdokumenter, oplysninger og formular til rekvirering af transport.
MISSION JMTO udvikler og leverer transportløsninger til forsvaret hver dag – overalt.
VISION JMTO er forsvarets videnscenter og leverandør af transport, hvor tilfredse og veluddannede medarbejdere anerkendes for optimale løsninger.

Transportportal : Her bestiller du tung transport og bustransport (ved fejl kontakt JMTO på tlf. 728 40790)
Planlægningsforespørgsel : Denne forespørgsel anvendes til større transportopgaver, for eksempel i forbindelse med transportstøtte til en ny mission. Udfyldt Planlægningsforespørgsel sendes til JMTO-KTP-PLANS@mil.dk
Besøg og kørsel i DK : Request for Visit Denmark
Transportdokumenter : Forsvarets standarddokumenter
Feltpost/FDD : Link til FDD
Sidst opdateret 02-05-2019 - kl. 13:16

Video om JMTO


Følg JMTO på Billedresultat for facebook

Kontakt

FIIN Mail: JMTO-KTP-OPS

Postadresse: ​
Herningvej 30
7470 Karup J
Danmark

JMTO Telefonnummer :

728 40750

Åbningstider:
Man-Ons. 07.30-15.30
Tors.        07.30-14.30
Fre.          07.30-13.30

Ekstern