Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

JMTO-RES samling AUG 2014 

27-08-2014 - kl. 08:31
JMTO RES

Denne samling er den første samling, hvor hele JMTO-RES er samlet, siden etableringen. Ud af de foreløbige 24 JMTO-RES-er, har 18 fundet vej til Karup, hvilket må siges at være ganske godt. Dette set i lyset af, at 2 stk. der ud over pt. er indkommanderet i 2-3 måneder.

Formålet med denne samling, er for det første at lære hinanden at kende, både på det faglige plan, men lige så vigtigt også på det personlige/kammeratlige plan. Flere i JMTO-RST kender allerede hinanden fra tidligere tjenester, så vi er allerede godt i gang, inden vi er startet.

Et andet emne for samlingen, er at vi skal have afstemt forventninger til JMTO-RES, både internet i enheden, men også overfor og sammen JMTO, så der er enighed om hvad, hvor, hvorfor og hvordan vi kan bruge/hjælpe hinanden.

Allerede inden samlingen, er vi blevet klar over, at JMTO-RES råder over en kæmpe mængde viden og kompetencer, som uden videre kan bruges i JMTO, men trods det, er de første spadestik til uddannelse og opdateringer af gammel viden, allerede taget. I tæt sammenarbejde med JMTO, vil der inden for ganske kort tid, blive udfærdiget en uddannelsesplan for JMTO-RES, så vi hurtigt kommer på omgangshøjde med de opgaver, der venter os.

Ganske som i andre enheder, skal GME også gennemføres, hvor vi en sen eftermiddag får klaret TTP og næste dag, vil en lille tur på skydebanen, banke rusten af geværet og førstehjælps kompetencerne. Her på 2. dagen af samlingen, kan vi allerede fastlægge, at JMTO-RES er KLAR til at komme i gang – gerne meget snart.

Vi ser frem til et fantastisk fremtidigt samarbejde mellem JMTO og JMTO-RES.