Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Air Force Training Centre

Air Force Training Centre er portalen til Flyvevåbnet. Alle der påbegynder en karriere i Flyvevåbnet, starter med en uddannelse ved Air Force Training Centre.

Uddannelsescentret, som er beliggende i Karup, uddanner alle værnepligtige menige, sergenter og reserveofficerer til Flyvevåbnet. Udover Flyvevåbnets grunduddannelse gennemfører Air Force Training Centre en omfattende kursusvirksomhed, herunder efter- og videreuddannelser af flyvevåbnets personel samt missionsorienteret uddannelse.

Læs mere om Air Force Training Centre

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

Læs mere her...

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel om AFTC deltagelse i Danish Airshow 2016 i bladet Soldaten: Læs artiklen her...


Air Force Training Centre på Facebook

Seneste nyt

jmn
14-08-2017 kl. 13:23
Den første august kunne vi byde velkommen til oberstløjtnant Jan Møller Nielsen, som nye Chef for Support afdelingen samt major Mads Pindstofte, der tiltrådte som Chef for Uddannelse afdelingen.
site0
03-07-2017 kl. 12:22
Officerseleverne fra de to linjer, teknik og operationsstøtte, har været på Site Survey kursus
overv
30-06-2017 kl. 08:38
Overvægt, manglende motivation til fysisk træning, hjælp efter knæ- og hofteoperationer, hjerte- og kar sygdomme samt længere forløb med cancer og efterfølgende behandling.
hundsanitet
02-06-2017 kl. 08:05
Elleve hundefører og en sikringsmand er i gang med kurset TAKTISK SANITET FOR HUND.
flytank
19-05-2017 kl. 11:33
Flytank, er en lille afdeling af Air Force Training Centres tekniske uddannelser.