Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
NYHEDER 
 

Øvrige nyheder 


  -  

    
View RSS feed


29-06-2017
Romantisk hjemkomst for Svanen og Thyra
Det var en festdag ud over det sædvanlige, da sejlkutterne Svanen og Thyra lagde til Kaj i kongens København efter mere end otte måneder til søs. Et af besætningsmedlemmerne havde planlagt at gøre gensynet med sin kæreste og børn til noget ganske særligt.


20-06-2017
Støtte til information
Støttepulje på i alt 200.000, som uddeles i mindre tilskud til informationsvirksomhed, er nu åben for ansøgninger.


16-06-2017
Fotos fra frøernes Kongsøre
Frømandskorpset fejrede sig selv med action i Isefjorden.


16-06-2017
Kontrakt på pansrede patrulje køretøjer
Torsdag underskrev Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) kontrakt på anskaffelse af 36 pansrede patrulje køretøjer.


15-06-2017
Baltops nær afslutning
Den store internationale NATO flådeøvelse i Østersøen, Baltops, er ved at nå sin afslutning for i år. Øvelsen begyndte den 5. juni. Den danske fregat Niels Juel vender stævnen mod Danmark som den sidste danske enhed den 19.juni.


09-06-2017
Skibe, fly og frøer markerer 60 år med Frømandskorpset
Hans Kongelige Højhed Kronprinsen og andre tidligere og nuværende medarbejdere inviteres indenfor på Marinestation Kongsøre, hvor tre værn vil være med til at markere Frømandskorpset. Pressen inviteres til at overvære en intens operativ træning.


08-06-2017
Triton finder videnskabelig guldgrube på isen
Inspektionsskibet Tritons besætning har assisteret canadiske forskningsmyndigheder med at finde to målestationer, der er drevet 8000 kilometer på isen ved den grønlandske østkyst.


07-06-2017
Stor succes med missilskydning på droner til søs
F16-kampflyenes årlige skydeøvelser med missiler på droner bliver i stigende grad forstyrret af stor skibstrafik tæt på kysten. Derfor har man i starten af maj afprøvet et øvelsessetup, hvor dronerne sendes af sted fra et skib langt til havs.


30-05-2017
Danske veteraner til Warrior Week i Virginia
Som de første ikke-amerikanere er skadede danske veteraner inviteret til Warrior Week i USA. Veteraner og deres familier skal hygge sig, pleje netværk og møde anerkendelse for deres indsats.


Nyhedsarkiver

Se nyheder udgivet af Hærstaben, Mariestaben eller Flyverstaben i 2015 eller tidligere.

Nyhedsarkiver: