Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Træning og teamudvikling

Indholdsområde

 
 
 

Træning og teamudvikling 

Det danske hold til Invictus Games 2018 mødes til første træningssamling siden udtagelsen. En lang weekend skal bruges på træning og udvikling af holdet.

07-06-2018 - kl. 09:20
Af Anders V. Fridberg, Værnsfælles Forsvarskommando

Torsdag mødes de 25 veteraner, der skal repræsentere Danmark ved Invictius Games i Sydney til oktober, til træningssamling i idrætscenteret i Vejen. Træningssamlingen er årets tredje, men det er den første siden bruttotruppen blev skåret ned til det endelige hold i april.

- Sportslig betyder det, at veteranerne nu kun skal have fokus på deres egne idrætsgrene og blive gode til dem. Men jeg forventer også, at stemningen bliver lidt lettere, fordi det pres der lå på folk inden udtagelsen er væk, og at deltagerne derfor også tør åbne sig mere, siger team manager Claus Bodilsen.
 
Bueskytter
To deltagere udveksler erfaringer om bueskydningsudstyr på den første træningssamling.

På træningssamlingen skal veteranerne træne to gange dagligt torsdag, fredag og lørdag og enkelt gang søndag. Men på samlingen er der også et stort fokus på at udvikle holdet som en enhed.

- Det ligger i forlængelse af det fokus, som vi i hele projektet har på personlig udvikling og at arbejde med personlige målsætninger. Vi skal arbejde med holdet for at sikre, at vi får den bedst mulige tur til Sydney i en tryg ramme. Men også for at sørge for, at veteranerne kan hjælpe hinanden med at opnå den størst mulige personlige udvikling, og fordi det at blive bedre til at indgå i sociale relationer er vigtigt for alle deltagerne, fortsætter Claus Bodilsen.

Efter sommerferien mødes det danske hold til endnu en træningssamling i august. 

Se video fra den seneste træningssamling, hvor veteranerne lærer at sejle.

Sejlads for psykisk skadede veteraner