Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Job i Forsvaret

En mangfoldig arbejdsplads med 19.500 kolleger

Ledige stillinger

Forsvaret har både civile og militære stillinger

Jobagent

Følg med, når vi søger nye medarbejdere

Arbejdspladsen

En anderledes arbejdsplads med dygtige fagfolk og gode kolleger

Mød en kollega

Forsvaret er ikke bare en organisation for medarbejdere i uniform. Det er også arbejdsplads for psykologer, HR-medarbejdere, kantinepersonale, ingeniører, kontormedarbejdere, it-supportere og meget andet. Mød nogle af Forsvarets militære og civile ansatte, og hør om deres arbejde og karriereforløb.

Mød ansatte i Forsvaret

Elev i Forsvaret

Du kan søge elevplads og blive fagudlært i Forsvaret på samme måde som i andre offentlige og private virksomheder. Vi uddanner elever inden for de 4 fagområder "Teknik, håndværk & anlægsservice", "Kontor & administration", "Transport & logistik" og "IT".

Mød elever i Forsvaret

Få en introduktion til job og karriere i Forsvaret

Gå på opdagelse i vores onlinekatalog og bliv klogere på de mange opgaver og muligheder, som Forsvaret rummer inden for næsten enhver tænkelig faggruppe.

Sundhedsfagligt job

Forsvaret beskæftiger både læger, tandlæger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andre med sundhedsfaglig uddannelse. Når du bliver ansat som sundhedsfaglig person i Forsvaret, starter du med at gennemgå en særlig basisuddannelse. For nogle stillinger, kan det være en del af jobbet at blive udsendt til verdens konfliktfyldte områder.

Læs mere

Er du i form til Forsvaret?

Med vores app Træn med Forsvaret får du inspiration til effektive øvelser som Forsvaret bruger i den fysiske træning. Du kan lægge et personligt træningsprogram og se optagelseskravene til de forskellige uddannelser, så du kan træne målrettet efter dem, hvis du vil søge om optagelse.
Hent app’en Træn med Forsvaret

Kontakt os

Skriv til os

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
Postboks 345
2750 Ballerup
Email: fps@mil.dk

Ring til os

Telefon: 72 81 90 00
man - fre 09.00 - 14.00