Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 Trænregimentet -
Hærens Center for Logistik og Forsvarets Militærpoliticenter

Velkommen til Trænregimentets hjemmeside. Her ønsker vi at alle interesserede kan finde oplysninger om regimentet, hvad enten man er fast tjenestegørende, af reserven, en del af vores veteran- og soldaterforeningsorganisationer eller blot som civil borger er interesseret i at få kendskab til os.
 
Hjemmesiden vil sammen med vores facebook sider give et rigtigt godt indblik i vores hverdag.
 
Trænregimentet består af en stab og fire bataljoner samt Militærpolitiet. Staben, 1. Logistikbataljon, 2. Logistikbataljon, 3. Vedligeholdelsesbataljon og Militærpolitiet er garnisoneret på Aalborg Kaserner. 4. Nationale Støttebataljon er garnisoneret på Vordingborg Kaserne. 

Læs mere om Trænregimentet

Seneste nyt

08-12-2017 kl. 10:47
TRÆN NYT
I dag udkommer årets sidste udgave af TRÆN NYT. Her kan du læse om Trænregimentets bidrag til enhanced Forward Presence i Estland, hvordan to af vores soldater gennem fitness har samlet penge ind til ...
17-11-2017 kl. 12:17
Logistikkompagniet
Da jeg sad i min gamle stilling, som delingsfører ved Hærens Basisuddannelse og fik at vide at jeg skulle skifte stilling til Logistikofficer ved 2. Logistikkompagni, vidste jeg dybest set ikke helt h...
07-11-2017 kl. 14:37
30-10-2017 kl. 10:17
SKYPER
5. HBU kompagni var to dage på skydelejr i Tranum. Den største oplevelse var da de trænede kamp fra stilling i sidevind med jord flyvende om ørerne fra fingerede artillerinedslag.
13-10-2017 kl. 11:21
MP
I dag fik Forsvaret otte nye militærpolitibetjente

Trænregimentet på Facebook