Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Træn med Forsvaret app
 

Træn med Forsvaret app 

Træn med Forsvaret er en app med træningsprogrammer for alle - uanset dit fysiske niveau. Få lagt et personligt træningsprogram på baggrund af forsvarets fysiske tests og få mere end 100 øvelser, der er tilpasset dit niveau og dine mål.

Med Træn med forsvaret får du din helt egen træner: Du får forsvarets fysiske test på mobilen, så du kan tilrettelægge dit helt eget program, baseret på det fysiske niveau, du befinder dig på. På den måde kan du være sikker på, at du træner rigtigt, effektivt og målrettet og får de resultater, du har sat dig for.

Du kan nemt springe den indledende, fysiske test over og vælge blandt standardprogrammer for både kondi, styrke og circle træning. Du kan også vælge dine egne favorit-øvelser blandt de mere end 100 øvelser i øvelsesbiblioteket.

100 forskellige øvelser - alle kan være med
Gå på opdagelse i vores øvelsesbibliotek og få overblik over alle de øvelser, du kan træne. Med alle styrke- og coreøvelser følger både grundige videoinstruktioner og grafiske illustrationer, der viser dig hvordan øvelserne skal udføres. Nemt og lige til at gå i gang med. Du skal blot klikke på kategorierne og se hver enkelt øvelse, inden du træner.

Brug den indbyggede GPS på dine løbeture
Træn med forsvaret byder på en række kondiøvelser og intervaltræning for både nye og erfarne løbere - og dig, der bare ønsker at forbedre din form. Du kan vælge et let, moderat eller hårdt niveau af kondiprogrammer blandt vores standardprogrammer. Alle kondiprogrammer er baseret på et 8 ugers interval med 3 gange træning om ugen.


 


Sidst opdateret 30-01-2019 - kl. 09:43