Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Aktuelle uddannelser

Vil du uddanne dig i Forsvaret? Vi søger hele tiden kandidater til vores forskellige uddannelser. Der er optagelse og ansøgningsfrister løbende over året. Se her, måske er det noget for dig:

Pilot

Skal din drøm op at flyve?

Som pilot i Forsvaret bliver du uddannet til at flyve en af vores tre flytyper: jagerfly, transportfly eller helikopter.
Læs mere om Pilot
Officer

Vil du være leder?

Forsvaret har en lang tradition for at uddanne dygtige ledere.
Læs mere om Officersuddannelser

Karriere med og uden uniform?

En uddannelse eller et job i Forsvaret er godt at have på CV’et – også, hvis du på et tidspunkt skulle ønske en civil karriere. Har du allerede en civil uddannelse, har du også mange karrieremuligheder i Forsvaret. Forsvarets har ca. 19.500 medarbejdere - ca. 4.800 går ikke med uniform.

Ledelse, der virker

Det er ikke tilfældigt, at mange moderne ledere har startet deres karriere i Forsvaret. Forsvaret har en lang tradition for at uddanne gode ledere og vores ledelsesteorier er forfinet gennem århundreder – med livet som indsats. Vi uddanner ledere på alle niveauer – fra gruppefører til en akademisk uddannelse som officer. Uanset om du er befalingsmand eller leder et kompagni, bliver du trænet i Forsvarets ledelsesgrundlag. Du lærer at lede mennesker i ekstreme situationer, og det giver nogle helt unikke kompetencer, som er eftertragtede, hvis du drømmer om en karriere som leder.

Læs mere

Værnepligt – meget mere end pligt

En værnepligt i Forsvaret giver dig ikke bare en masse oplevelser, som du vil huske resten af livet. Du lærer også dig selv rigtig godt at kende og bliver styrket fysisk og mentalt. På den måde får du en lang række færdigheder, som du kan bruge videre i din karriere.

Læs mere om værnepligt

En mangfoldig arbejdsplads

Selvom nogle af os går i uniform, er vi langt fra ens. Få arbejdspladser rummer så mange forskellige jobfunktioner og karrieremuligheder som Det danske Forsvar. Vi er ca. 19.500 medarbejdere, og det gør os til en af Danmarks største arbejdspladser. En stor del af vores medarbejdere er ansat i militære stillinger – men 4.800 af vores kolleger sidder i civile ansættelser som fx kantinemedarbejdere, psykologer, journalister, HR-medarbejdere, kontorpersonale, læger, IT-folk og ingeniører.

Forsvaret er en mangfoldig organisation, hvor alle er velkomne uanset køn, alder, etnicitet og seksualitet. Vi giver plads til, at hver enkelt kan vokse og udvikle sin karriere i den retning, han eller hun ønsker.

En uddannelse for livet

De fleste ved, at Forsvaret uddanner soldater. Men, vidste du, at du kan uddanne dig til en karriere med fx sprog, ledelse eller håndværk?

Forsvaret uddanner hvert år 1500-2500 personer til en bred vifte af funktioner og karriereforløb. Uddannelserne spænder fra kortere træningsforløb til masterniveau. Uanset om du tager et kortere praktisk kursus eller en lang akademisk uddannelse, bliver du udlært i et særligt miljø, hvor teorierne hele tiden skal afprøves og udfordres af virkeligheden. Det giver dig nogle helt særlige og eftertragtede kompetencer, som du kan bruge i din karriere - hvad enten du vælger en karriere i eller uden for Forsvaret.

Læs mere om uddannelse i Forsvaret

Er du i form til Forsvaret?

Med vores app Træn med Forsvaret får du inspiration til effektive øvelser som Forsvaret bruger i den fysiske træning. Du kan lægge et personligt træningsprogram og se optagelseskravene til de forskellige uddannelser, så du kan træne målrettet efter dem, hvis du vil søge om optagelse.
Hent app’en Træn med Forsvaret

Kontakt os

Skriv til os

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Lautruphøj 8
Postboks 345
2750 Ballerup
Email: fps@mil.dk

Ring til os

Telefon: 72 81 90 00

og vælg "Uddannelse og afprøvning" (mulighed nr. 2) 

Åbningstider

man - tor 08.00 - 14.00
fre 08.00 - 11.00